Rapenburg Race

De inschrijving is geopend!

zaterdag 17 september: de vierde editie van de Rapenburg Race

 

Op zaterdag 17 september zal de vierde editie van de Rapenburg Race plaatsvinden.

Inschrijven, alleen of met een team, kan via de knop aan de linkerkant van het scherm.

De Rapenburg Race is een jaarlijkse zwemwedstrijd waarbij geld wordt opgehaald voor het goede doel; het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met een dwarslaesie. Onder het motto 'dwars door Leiden' zwemmen honderden mensen 800 meter door de mooiste gracht van de stad. De finish komt uit in het Van der Werfpark, waar er de hele dag door live muziek, eet- en drinkgelegenheden en veel gezelligheid zal zijn. Kortom: het belooft weer een geweldige dag te worden!

Benieuwd? Bekijk hieronder de aftermovie van de vorige race op 18 september 2021:

 

Read more Read less

Create a individual fundraising page or participate with a team of friends, co-workers or sports team. Need a little inspiration? Look at the great examples below.

Swim at 18/09
  View all
15/09/2021 | 16:32

Informatie omtrent Heats!

Beste deelnemers, Onze excuses voor de verwarring omtrent de heats. Er is een hoop veranderd afgelopen tijd qua logistiek voor komende zaterdag, waardoor wij helaas niet meer vast konden houden aan de heats waar jullie je hebben ingeschreven. Vandaar dat de heats die vandaag op de mail zijn verstuurd leidend zijn! Wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen. De tijden die op de site staan kloppen dus niet! Wij snappen dat dit ongemak voor sommigen erg vervelend kan zijn en onze excuses hiervoor. We hopen op jullie begrip. Wij kijken heel erg uit naar zaterdag en hopen jullie allen dan te zien! Met sportieve groet,   Team Rapenburg Race  
05/07/2022
23:12
View all