Cynthia Overbeeke

Ik zwem mee op 18 september 2021 met de Rapenburg Race III!

( Heat 10: 14:15 - 14:30 | Member of team: Roessingh swimmers )

Ik heb in 2017 een ongeluk gehad waarbij ik een hoge dwarslaesie heb opgelopen. Dit betekent voor mij dat ik vanaf net boven mijn borst verlamd ben en dat ik ook verminderde handfunctie heb. 
Ik doe mee aan de Rapenburg race omdat ik het erg leuk vind om te zwemmen en het me een leuke uitdaging lijkt.  Ook wil ik graag meehelpen om geld in te zamelen voor onderzoek om het functioneren van mensen met een dwarslaesie te verbeteren. Zo wordt ook onderzoek gedaan voor een hulpmiddel om handfunctie te verbeteren. Dit vind ik erg belangrijk en ik hoop dat we veel mensen kunnen helpen!

Activity: Heat 10: 14:15 - 14:30

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

22/09/2021
20:15

Anonymous

View all