Zoë Ritzaléos

17 september 2022 zwem ook ik de Rapenburg Race!

( Member of team: De Dwarsliggers & Co )

Ik weet als geen ander wat een dwarslaesie met je doet sinds ik in augustus 2016 een complete dwarslaesie heb opgelopen.
Het is wel meer dan niet alleen kunnen lopen, want dat is voor de buitenwereld natuurlijk het meest zichbaar.
Ondanks dat kunnen we tegenwoordig erg oud worden met een dwarlaesie, maar dit kan alleen door goede ontwikkeling in de zorg, nieuwe behandel methodes en uiteraard ook met wat geluk.

Hoe fijn zou het zijn als er meer kwaliteit van leven komt door onderzoek. Zo iets kost veel geld en tijd, maar het is absoluut nodig!
Draag jij ook een steentje bij? Zwem met mij mee, doneer of kom me aanmoedigen op zaterdag 17 september!

15/09/2022
21:16

Samantha

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
  View all
01/09/2022 | 15:02

Het aftellen is begonnen!

Ha die lieve supporters, Dankjewel voor jullie donaties, echt super lief dat jullie in deze toch wel financiële zware tijden dat kunnen missen.Inmiddels is september begonnen, dus het aftellen kan beginnen!Zaterdag 17 september zwem ik, samen met het team De Dwarsliggers & Co en nog vele anderen, voor meer onderzoek.Onderzoek dat dichtbij wordt uitgevoerd, waarvan we weten dat het gedoneerde bedrag goed besteed wordt.Dat er door onderzoek meer mogelijk is voor mensen met een dwarslaesie en dat de kwaliteit van leven aangenamer wordt.Ik ben nu al trots, maar op 17 september bij de finish met een lekker koud drankje in mijn hand, dat gevoel is magisch!Mocht je die dag geen plannen hebben, wees welkom en kom kijken. Leiden is een super gezellige en mooie stad. Lieve groet,Zoë