De Dwarsliggers & Co

17 september 2022 zwemmen wij mee, jij ook?

Vorig jaar hebben we na onze podcast opname over de Rapenburg Race vanaf de zijlijn toegekeken hoe enthousiast iedereen zich heeft ingezet. Een geweldig (zwem)evenement met een heel mooi doel!

Dit jaar zullen ook wij een steentje bijdragen om geld in te zamelen voor onderzoek naar het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met een dwarslaesie. Hoewel zwemmen in een gracht niet perse bovenaan onze bucketlist staat, gaan wij er wel voor om zoveel mogelijk geld op te halen. Op armkracht zullen wij de Rapenburg Race trotseren!
Sluit aan, doe mee en maak een verschil!

17/09/2022
15:22

Nelly en Peter

View all
  View all
01/09/2022 | 18:27

Het aftellen is begonnen!

Lieve donateurs,  Allereerst dank jullie wel voor de donaties! Super fijn dat we gesteund worden voor dit goede doel en dat we meer onderzoek mede door jullie mogelijk maken.  September is begonnen dus onze duik in de Rapenburg/gracht is in zicht. Zaterdag 17 september zal een gezellige dag worden in het mooie Leiden! Mocht je die dag nog niets gepland hebben, wees welkom en kom ons aanmoedigen. We hopen natuurlijk op mooi weer, maar met regen zullen wij in ieder geval geen last hebben van de nattigheid 😉 Lieve groet van de Dwarsliggers en Co