Informatie 17 september

07 September 2022 16:34

Beste zwemmers,

 

Over precies tien dagen is het zo ver, de vierde editie van de Rapenburg Race. Wij als organisatie zijn druk bezig met de voorbereidingen. Daarbij komt ook het indelen van de heats kijken. Volgende week, op maandag 12 september, krijgt iedereen zijn of haar exacte starttijd door via de mail. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 9 september.

De eerste heat zal op 17 september om 12:00 uur het water in gaan en deze zal bestaan uit mensen met een dwarslaesie, hun begeleiding en eventueel hun families. Kom hen vooral aanmoedigen langs de kant! Hierna zal er vanaf 12:30 elke twintig minuten een nieuwe heat het water in gaan, met uitzondering van twee korte pauzes tussendoor. De laatste starttijd zal om 17:10 uur zijn. Publiek is de hele dag meer dan welkom!

Mocht je fans langs de kant hebben staan, dan is het natuurlijk altijd handig om jouw spullen aan hen te geven. Er is echter ook een mogelijkheid om persoonlijke spullen bij de start af te geven aan de organisatie. Jouw spullen zullen dan, terwijl jij zelf in het water ligt, naar de finish gebracht worden. Laat waardevolle en belangrijke spullen vooral thuis!

De Race eindigt, net zoals voorgaande jaren, in het van der Werfpark. Hier zal de hele dag eten, drinken, live muziek en veel gezelligheid te vinden zijn. Het park is open tot 20:00 uur. Blijf vooral hangen, want vlak voor sluiting zullen wij het opgehaalde donatiebedrag van dit jaar bekend maken!

We hopen dat het door het lekkere weer natuurlijk overbodig is, maar er zal na het zwemmen de mogelijkheid zijn om, voor de zwemmers die dat willen, te douchen bij één van de beschikbare huizen langs het Rapenburg. Bij aanmelding op de dag zelf zul je een huis toegewezen krijgen en later deze week zal de plattegrond met de beschikbare douches per mail verstuurd worden, zodat je makkelijk kunt zien waar je naartoe kunt lopen. Let op: we hebben vorig jaar gemerkt dat er soms een (korte) wachtrij kan ontstaan bij de douches.

Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij. Samen gaan we er een geweldige dag van maken! Bij eventuele vragen kun je altijd contact opnemen via het contactformulier op de website. Deze vind je hier.

 

Met vriendelijke groet,

Stichting Rapenburg Race