Carolien Martens

Ik zwem mee op 18 september 2021 met de Rapenburg Race III!

( Heat 10: 14:15 - 14:30 | Member of team: Roessingh swimmers )

In 2019 werd de Rapenburg race voor het eerst gehouden met als doel dwarslaesie onderzoek. Als fysiotherapeut werkzaam binnen de dwarslaesie kon ik de unieke kans om in de gracht te mogen zwemmen voor deze doelgroep natuurlijk niet voorbij laten gaan! Het was een bijzondere, enigszins bizarre, leuke en gezellige ervaring!

Aankomend september doe ik opnieuw mee maar dan als begeleider van Cynthia en Marlous, beiden hebben een hoge dwarslaesie. Binnen de revalidatie ben je dagelijks op zoek naar mogelijkheden die wel (weer) kunnen en dit is natuurlijk een kans en een uitdaging die we daarom niet kunnen laten liggen!

Ik vind het ontzettend belangrijk om dwarslaesie onderzoek te stimuleren om zo revalidatie nog beter vorm te geven en het functioneren van mensen met een dwarslaesie te verbeteren.

Wij gaan ervoor!!!

Activity: Heat 10: 14:15 - 14:30

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

18/09/2021
13:45

Anonymous

View all